Recent Posts

About Me
Munere veritus fierent cu sed, congue altera mea te, ex clita eripuit evertitur duo. Legendos tractatos honestatis ad mel. Legendos tractatos honestatis ad mel. , click here →

2014. január 4., szombat

Karácsonyi díszek elpakolása

Összegyűjtöttem pár ötletet az internetről, hogy hogyan lehet szépen, rendszerezve elpakolni a karácsonyi díszeket, dekorációkat, hogy egy év múlva ne kelljen kapkodva keresgélni az égősorokat, hanem nyugodtan készülhessünk a karácsonyra.
Az ötletek után pedig bemutatom, hogy én ma hogy pakoltam el az itthoni díszeinket.

A karácsonyi díszeket legjobb valamilyen szempont alapján csoportosítva elpakolni. Külön a törékeny üveggömböket, külön a szalmacsillagokat, papírdíszeket stb. Ezen belül az üveggömböket pl. lehet még színek szerint is csoportosítani. Úgy kell tárolnunk, hogy ne törjenek össze 1 évig, amíg nem használjuk, ezért ajánlatos keményebb műanyag vagy kartondobozba rakni őket. Az üveggömböket méretüktől függően lehet még tojástartóban vagy műanyagpohárban tartani.
Üveggömbök és díszek szépen, színek szerint csoportosítva
Link

Üveggömbök műanyag poharakba, majd dobozba rendezve
Díszek tojástartóban

A dobozokat karton elválasztó lapok segítségével még jobban ki tudjuk használni
Link

 A díszeken kívűl eldobozolhatjuk még a karácsonyi gyertyákat, terítőket, karácsonyi dvd-ket, könyveket, étkészletet. Egyszóval mindent, amit tényleg csak karácsonykor fogunk használni legközelebb.

Ha most még emlákszünk rá, hogy mit kell majd mindenképpen venni jövőre, írjuk rá egyszerűen egy lapra, s dobjuk azt is a dobozba, így egy év múlva biztos nem felejtjük majd el!


Karácsonyi dvd-ket, könyveket is eldobozolhatjuk
Gyertyák dobozolása


 Ha sok csomagolópapírunk, s szalagunk maradt, érdemes azokat is egy helyre eltenni, eldobozolni, hogy jövőre a kapkodásban ne kelljen órákat keresgetni a karácsonyi csomagolókat, celluxot, névkártyákat, képeslapokat.


Ajándékcsomagolós doboz :) Link

 Az égőket pedig legjobb, ha egy kartonra tekerjük fel, így jövőre nem az égők kibogozásával kell kezdeni a karácsonyi díszítgetést.

Egyszerűen feltekerve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Popular

Recent

Comments