Okostelefontartó, Telefontok

9:59 0 Comments A+ a-

Ha már kerestél jó és praktikus okostelefontartót, de még nem találtál, akkor jó helyen jársz, megmutatom, hogy nekünk mi vált be. Pontosabban páromnak vettem egy ilyen mobiltokot tavalyelőtt karácsonyra, s annyira bejött neki, hogy már teljesen elnyűtte, s itt az ideje, hogy vegyek neki egy újat, (s persze akkor már magamnak is, hogy a postaköltség jobban megérje ;) )

Mikor párom kinyitotta az ajándékát, s meglátta ezt a kis telefontokot, először szerintem nem igazán tudott mit kezdeni vele, nem láttam az arcán a kitörő lelkesedét, hogy húha, mindig is egy telefontokra vágyott, s jajj, de jó, hogy végre megkapta! Persze örült neki, mint mindennek, de inkább olyan visszafogottan. Akkor még nem gondolta, hogy ez a kis tok majd a mindennapjai része lesz. Én persze mondtam neki, hogy nézze csak, hogy milyen tök jó, bele tudja tenni a telefont, tépőzáras, a kártyáknak is van helye, meg még egy zipzáros zseb is van hozzá, de abban a pillanatban nem igazán tudta ezeket a tulajdonságokat értékelni. :) Aztán másnap mielőtt elindult volna itthonról, belecsúsztatta a mobilját, s ezzel ki is alakult a kötődés! :) Pár nap múlva már azon kaptam, hogy a régi pénztárcájából szépen sorban pakolja át a bankkártyáját, személyijét, pénzét, hiszen minek cipeljen két tárcát, mikor elég egy is, s még a telefonja is belefér.

Szóval végül nagyon megszerette ezt az ajándékot, hiszen pont olyan kicsi és praktikus, amit a legtöbb fiú szeret! Pont annyi hely van benne, hogy minden fontos cucca belefér, még sem kell nagy táskát cipelnie magával, ha például el megy sörözni a haverokkal, minden nála van, s az egész elfér bármelyik nadrágzsebében. A telefont, ha csörög, a tépőzárnak köszönhetően hamar ki lehet venni, visszatenni, mégsem csúszik ki, a zipzáras rész pedig ideális akár a visszajáró aprópénzek tárolására is. 

És akkor itt a kép is amiről beszéltem: 

És hogy hol lehet megvenni? Én az elsőt a Müllerben vettem, de azóta sem találtam sehol még hasonlót sem, úgyhogy rákerestem a cég hivatalos honlapjára, úgyhogy a következőket innen fogom megrendelni. :)