Recent Posts

About Me
Munere veritus fierent cu sed, congue altera mea te, ex clita eripuit evertitur duo. Legendos tractatos honestatis ad mel. Legendos tractatos honestatis ad mel. , click here →

2014. január 18., szombat

Inspiráció Ikea expedit polcokhoz

Az IKEÁban kapható Expedit bútorok széles körben elterjedtek. Nem véletlenül. Nagyon sokféleképpen hasznosíthatóak, s szerencsére megfizethetők is! Talán Nektek is van ilyen polcotok, de ha nincs a következő képsor után lehet kedvet kaptok, hogy beszerezzetek egyet! :)
Nézzük sorban az ötleteket a kicsitől a nagyobb polcok felé! 

A legegyszerűbb egysoros elemeket érdemes kis kihasználatlan sarkokba helyezni, mert rengeteg pakolóhelyet nyerhetünk vele. 
Sokan nagyon ötletes módon elfektetik ezeket, veszenek rá az oldalának megfelelő matracot, varrnak rá huzatot, s már kész is az ülőke! A szekrény részbe meg bekerülhetnek a szokásos fiókok, dobozok. Ilyen ülökét tehetünk az előszobába pl, hogy könnyebben tudjuk felvenni a cipőinket, vagy a gyerekszobába. A gyerekeknek szuper hely lesz leülni, ráfeküdni, a dobozokba pedig könnyen el lehet pakolni utánuk a szétszórt játékokat! :)

Előszobába ülőkének: Forrás

Gyerekszobába 
Gyerekszobába 2. Forrás

A kétsoros elemeket szintén el lehet helyezni gyerekszobában, vagy előszobában, de matrac nélkül, hiszen a elfektetve is túl magas az üléshez.
Forrás

Forrás
A kétsorosakat jól lehet használni a nappaliban is könyvespolcnak, vagy tévés szekrénynek.


Forrás
Varrónők figyelmébe ajánlom a következő asztalt még. :) Itt az Ikea polcokra egy vágott asztallap került. Így biztosítva van a rengeteg pakolóhely az anyagoknak és a szabásminták kivágásához a nagy asztalfelület. 
Forrás
A legnagyobb elemeket a legtöbben a fal mellé állítva használják, valahogy így:
Forrás

Pedig sokkal több lehetőség rejlik benne! :) Használhatod tévés szekrénynek, s nagyobb szobákban térelválasztónak. Ideális lehet, ha egy nagyobb szobából két külön helyiséget, például egy hálót és egy nappalit szeretnél kihozni. Íme:
Forrás

Forrás
Forrás
Forrás
Remélem tetszett a kis gyűjtemény, s Ti is kihasználjátok majd az expedit bútorok sokoldalúságát! :)

1 megjegyzés:

Popular

Recent

Comments