Recent Posts

About Me
Munere veritus fierent cu sed, congue altera mea te, ex clita eripuit evertitur duo. Legendos tractatos honestatis ad mel. Legendos tractatos honestatis ad mel. , click here →

2014. február 2., vasárnap

Virágöntöző naptár

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem mindig nehezemre esik megjegyezni, hogy mikor öntöztem utoljára a kis virágjaimat, szobanövényeimet. Ennek folyományaként rendszerint szegénykéket vagy sikerül túlöntözöm, vagy egyszerűen elkezdenek kiszáradni. :) Úgyhogy kitaláltam egy új módszert, ami remélhetőleg beválik majd, s a továbbiakban egy szép, virágos otthon tulajdonosa lehetek.

A virágöntöző naptár, amit készítettem ingyenesen letölthető és nyomtatható! Tulajdonképpen annyi az egész, hogy egy vastagabb lapra ki kell nyomtatni, kivágni, kis sátornak meghajtogatni, s az egyik, feltűnő helyen lévő virág mellé állítani. Amikor öntözésre kerül a sor, csak be kell ikszelni a megfelelő napot, s így legközelebb is tudni fogjátok, hogy kell-e már öntözni, vagy sem. Persze figyeljétek közben a virág földjét is azért! Szóval még egyszer: Innen tölthetitek le: NAPTÁRHa tetszett, s használjátok, nyugodtan küldjetek róla képet, vagy írjatok ide egy kommentet! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Popular

Recent

Comments