Recent Posts

About Me
Munere veritus fierent cu sed, congue altera mea te, ex clita eripuit evertitur duo. Legendos tractatos honestatis ad mel. Legendos tractatos honestatis ad mel. , click here →

2014. február 7., péntek

Nemsokára bikiniszezon! - Motivációs persely készítése

Így február elején pont egy olyan időszak van, mikor a kezdeti újévi lelkesedés kezd alábbhagyni, az újévi fogadalmakat kezdjük elfelejteni, pedig ha most belehúzunk, még simán lehet bomba alakunk a nyári strandszezonra! Ezért írom ezt a motiváló bejegyzést!
Mivel motiválni magunkat nem túl egyszerű, hiszen napról napra meg kell küzdenünk magunkkal azért, hogy tegyünk valamit az áhított célért, ezért jó, ha van egy kis segítségünk!

Nem kell más, csak egy befőttes üveg, meg esetleg egy motiváló kép, hogy mit szeretnél elérni. A képet ragaszd rá az üres befőttes üvegre, írd rá a határidőt, hogy meddig szeretnéd elérni a célod!
Ezek után már "csak" annyi a dolgod, hogy ahányszor elmentél edzeni, vagy ahányszor megálltad, hogy megegyél egy tábla csokit, dobj bele a perselybe magadnak 200 Forintot. (Vagy amennyit szeretnél) Ha minden második nap tornázol csak, akkor is összegyűjthesz így 3 hónap alatt 9000 Ft-t, amiből már vehetsz magadnak egy szuperjó bikinit, vagy bármi mást, amire régóta vágysz!

Tehát akkor... kezdjük el!!! :)

Kép innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Popular

Recent

Comments